Process safety management

Introductie

Planop is een risico analyse methodologie voor het analyseren van installaties die gevaarlijke stoffen behandelen. Planop helpt u de risico's van uw proces te analyseren en de procesveiligheidsdocumentatie op te stellen die nodig is voor het aandrijven van uw Process Safety Management systeem. Zo houdt u uw installaties veilig.

De meest recente versie van planop is een tijdsefficiënt en flexibel Process Hazard Analysis hulpmiddel, dat een sterke toegevoegde waarde is voor uw onderneming. Gebruikt in procesindustrieën zoals olie, gas, chemie en pharma, kan planop ook uw onderneming helpen de gevolgen van ongewenste gebeurtenissen te verminderen.

Meer informatie over planop vindt u op www.planop.be.

Hoewel de planop software vrij beschikbaar is, begrijpt Planop solutions uw nood aan een complete planop service, zonder de zorgen en moeilijkheden die het beheer van uw eigen planop software installatie met zich meebrengt.

Wij bieden u een functionele privé planop site aan via het internet, volledig beveiligd en zorgenvrij. Lees hier meer over het planop web hosting programma.

Neem gerust een kijkje op onze planop demo op demo.planop.be.